Obrt s obiteljskom
tradicijom

Tapetarija Franjić je obrt s obiteljskom tradicijom. Nudimo Vam veliku paletu vlastitih proizvoda od kojih jedan dio možete pogledati na našim stranicama, a o kvaliteti proizvoda možete se i osobno uvjeriti u našem salonu. Nudimo Vam i mogućnost izrade po narudžbi.

Pogledaj proizvode Europski fondovi

 

Obrtnička radnja "TAPETARIJA FRANJIĆ" utemeljena je 1993. godine u Donjim Andrijevcima, s prvobitnom djelatnošću popravka tapeciranog namještaja. Gospodin Alojz Franjić kao dugogodišnji stručnjak u tapetarstvu, prenio je znanje i filozofiju majstorluka na sina gospodina Borisa Franjića, te su zajedno kao spoj iskustva i mladosti pokušali u teška postratna vremena stvoriti temelje za budućnost tapetarske djelatnosti.


Kao i svi počeci u poslovanju, tako su i oni uspješno savladavali sve početničke probleme. Bili su ambiciozni, te su krenuli sa iznajmljenim prostorom, no kako je vrijeme odmicalo, rad, požrtvovnost, stručnost i neograničeno radno vrijeme počeli su davati rezultate. Relativno brzo (1996. godine), osiguravaju si vlastiti radni prostor koji je bio sačinjen od male radionice, te malog izložbenog salona. Vrlo brzo uviđaju da se na tržištu osim popravka namještaja traže novi proizvodi, te proširuju djelatnost na proizvodnju tapeciranog namještaja.


1999. godine započinju izgradnju proizvodne hale koju puštaju u pogon 2001. godine, a koja im je omogućila prostor za predstavljanje svojih profesionalnih i majstorskih ideja. Uz proizvodnu halu organiziraju i izložbeni salon, gdje su omogućili kupcima pogledati sav proizvodni asortiman, te isti isprobati i uvjeriti se na licu mjesta u kvalitetu i dizajn vlastitog namještaja.


Obrtnička radnja "TAPETARIJA FRANJIĆ" zasluženo slovi kao jedna od kvalitetnih gospodarskih subjekata, gdje svaki kupac zainteresiran za kupnju tapeciranog namještaja može naći ono što želi. Nerijetko si kupac sam kreira izgled svog namještaja, određujući dimenziju po želji i potrebama, dizajn, dekorativne tkanine, te udobnost sjedenja.


U izložbenom salonu "TAPETARIJE FRANJIĆ" možete vidjeti sve vrste tapeciranog namještaja od klasičnog do modernog stila, čime se zadovoljavaju sve dobne skupine kupaca. Isto tako, gospodarski subjekt se bavi uređenjem poslovnih prostora, Caffe barova i sl. Većina kupaca koja posjeti salon "TAPETARIJE FRANJIĆ" pronađe namještaj po svojoj mjeri i osobnosti uz edukaciju stručnog tima u prodajnom salonu.


Koliko god je teško u današnje vrijeme planirati za "sutra" stručni tim "TAPETARIJE FRANJIĆ" ne sumnja u svoj prosperitet, te uz podršku kupaca planira i nadalje zadržati kvalitetu i kreativnost, te pratiti trendove koji su neophodni za sve zahtjevnije tržište. KVALITETA, POUZDANOST i USLUŽNOST naša su misija s kojom planiramo osvojiti kupce u PROIZVODNJI NAMJEŠTAJA!

Galerija sa sajmova

Naši proizvodi

GARNITURE
KUTNE GARNITURE
KREVETI
OPREMANJE
STROJNI VEZ

Nagrade


Tapetarija Franjić nagrade